" YENGEÇ BURCU HASTALIKLARI - Sırlar Deryası

YENGEÇ BURCU HASTALIKLARI

Yengeç Burcu insanları olumlu ya da olumuz durumlara ani tepkiler verir. Özellikle bu tarz davranışları ile tanınırlar. Dışarıdan kolay kolay kimsenin fark edemediği, kendini korumak adına ördüğü duvarları vardır. Aslında bu duvarın arkasında son derece duygusal, hassas ve ılımlı bir karakter yatar. Ördükleri duvar ancak karşısındaki insana güvendiğinde yıkılır. Yengeç burcunun insanlara güvenmesi oldukça zordur. Yine de Yengeç burcunun güvenini kazanan insanın asla sırtı yere gelmeyecektir. Kırıcı değildir, karşısındaki insanın kalbini kırmaktan hoşlanmaz. Moralleri bozulduğu zaman onları toplamak oldukça zordur.Yengeç burcu insanları gülmeyi aşırı derecede sever ve çelişkili bir yapıya sahiptir. Mizah duyguları gelişmiştir. Arkadaşlığa ve dostluğuna önem verir. Yardıma ihtiyacı olan herkese elini uzatır. Sempatik bir kişiliği vardır. Zamanla onu daha yakından tanıyan kişiler onun içten içe acı çektiğini düşünebilir. Ya çok sevinçlidir ya da ölümcül derecede üzüntülü. Bu özelliği Yengeç burcuna yönetici gezegeni olan Ay vermiştir. Yengeç burcu insanoğlunun doğumuyla ilişkilendirilir. Ölümü ve doğumu kendi iç dünyalarında bir bütün halinde yaşar. Sorunları olduğunda kendini toplumdan soyutlar, bunu da rahatsız edilmemek için yapar.Yengeç burcu o kadar gizemlidir ki, tüm burçlar arasında birinci sırayı alır. Depresyon ve taşkınlık, neşe ve üzüntü, iyilik ve kötülük hepsi bir aradadır. Kendini tam anlamıyla bulamadıklarında, kapalı duygularını sevgiyle karıştırabilirler. Kendisine yöneltilen her öneriyi kabul edecek hale gelirler. Hatta o kadar benimser ki bu öneriyi, ortaya çıkaranın kendisi olduğunu bile düşünebilirler. İtiraz eden ve taraf olan kişi olmamak adına çevresindeki herkesten uzaklaşmak ister. Bu tarz yönleri ile kötü bir yoldaş olduğunu söylemek mümkündür. Ancak kendini tam anlamıyla bulan bir Yengeç bunların tam tersi bir özellik sergiler.





YENGEÇ BURCU HASTALIKLARI


Burcu Yengeç, gezegeni Kamer, anasırı Su, yıldızı Ay, madeni Gümüş, cinsiyeti Dişi, sanatı Tabib, yönü Kuzey, Günü Pazartesi, Gecesi Cuma olup, Cinnisi ismi Meymun ibni Zenki dir.

Bu Cin taifesinin mekanı boş evler, harap yerler ve kabirlerdir. Bu burcun Cinnisi Kiliselerde İncil okur. Kuş gibi uçarak her yerde hazır olur. Bu burç sahibinin üzerine uçarak konar ve sıtma gibi tasallut eder. Hasta nın bütün bedeni kesik kesik olur. Yüzünün rengi gider. Hasta geceleri uyku uyuyamaz ve korkarak sabahlar. Gündüzleri ise ağrı ve sızılardan rahat edemez.



Eger Bu Hastalıklar Sizlerde Mevcutsa Duayı Okumanızda Fayda Vardır.




" İnnehü min Süleymane ve innehü Bismillahir- rahmanirrahim. Ella ta’lü aleyye ve’tüni müslimin. Ve enna künna nakudü minha mekaide lissemı femen yestemiıl ane yecid lehü ؛ihaben rasada. Allahü nurun ve hikmetün ve havlün ve kuvvetün ve bürhanün lillahi ve hüccetün ve sultanün La ilahe illallahi Adem safiyyullahi la ilahe illallahi İbrahim Halilullahi la ilahe illallahi Musa kelimullahi la ilahe illallahi İsa ruhullahi la ilahe illallahi Muhammedün rasulüllahi ve habibullahi sallallahü aleyhi ve selleme ve radiyallahü teala an ashabi rasulüllahi ecmein. ـskün billezi sekene lehü fis semavati ve ma fil ardı ve hüves semiul alim. Azemtü aleyküm Ya Meymune leyse lev kanet tufan minallahi la ilahe illa hüvel hayyül kayyüm. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim "

YENGEÇ BURCU HASTALIKLARI YENGEÇ BURCU HASTALIKLARI Reviewed by Ben Bilmem on Çarşamba, Mart 15, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.