" AKREP BURCU HASTALIKLARI - Sırlar Deryası

AKREP BURCU HASTALIKLARI


Akrep Burcunun Yönetici gezegenleri Plüton ve Mars olan Akrep burcun en önemli genel özelliği, son derece kararlı bir karaktere sahip olmalarıdır. Detaycıdır ve her konuyu incelemek ister. Parasal konularda en güçlüsü olmak ister. Tutku, Akrep burcunun en belirgin genel özelliğidir. Akrep burcu insanları genel olarak acıma duygusundan yoksundur. Akrep burcu, genel özellikleri bakımından tartışmacı ve kavgacıdır. Aşırı derece özgürlük düşkünü olduklarını söylemek gerekir. Ancak, fazla serbest olmak zaman zaman onları derinden yaralayabilir. Dışarıdan bakıldığında son derece sert fiziksel özellikleri vardır. İş hayatına fazla önem vermezler. Son derece iyi giyinirler. Giyim konusunda yetenekli olduklarını söylemek gerekir. Paraya fazlasıyla önem verirler. Yükselen burcu Akrep olan kişiler oldukça inatçı bir kişiliğe sahiptir. Dediğim dedik der ve bildiğini okur. Ayrıca aşırı derece kıskanç bir kişiliğe sahiptirler. Çok dikkatli yapıları vardır ve özellikle normal kişilerin fark edemediklerini fark ederler. Yükselen Akrep liderlik özelliği taşır ve her zaman dikkat çekmek ister. Kinci insanlardır ve ancak, intikam aldıktan sonra affederler.





AKREP BURCU HASTALIKLARI



Burcu Akrep, gezegeni Merih, anasırı Su, yıldızı Ülker, madeni Demir, cinsiyeti Dişi, sanatı Bey, yönü güney, Günü Salı ve Gecesi Cumartesi olup, Cinnisi ismi Yemhur ibni Cezzab dır.Bu Cin taifesinin mekanı deniz ile göl kıyıları, çeşme, kuyu ve su başlarıdır. Bu burca mensup olan kişiye rüzgarı ile vurduğu zaman, o kişinin bütün azaları buz gibi olur. Yemek yemez, görmesi güçleşir ve işitmeside ağırlaşır. Harareti çoğalır ve gözleri kararır, zaman zaman bayılır. Hastalığı ilerledikçe yürümesi zorlaşır ve elleride uyuşur .




Eger Kişide Bu Hastalıklar Varsa Deniz Göl Kıyıları ve Çeşme Kuyu su Başlarında Bulanmamalı elinden geldigince uzak durmalıdır. Ve Şu Duayı Okuması Fayda Verir.


"İnnehü min Süleymane ve innehü Bismillahirrah-manirrahim. Ella ta’lü aleyye ve’tüni müslimin. Ve enna lemesnas semae fevecednaha müliet harasan ؛edidan ve ؛ühüba. Ve enna künna naküdü minha mekaide lissemi femen yestemiıl ane yecid lehü ؛ihaben rasada. Kulna ya naruküni berden ve selamen ala İbrahim. Ve eradü bihi keyden fecealnahümül ahserin. Bismillahi Ya Azizü Ya Azizü Ya Azizü ve bi hakkike Ya Azizü ve bi nurike ve bi hakki ızzetike ve bi hakki enbiyaike bi rahmetike ya erhamerrahimin. Vela havle vela kuvvete illa billahilaliyyil azim."


AKREP BURCU HASTALIKLARI AKREP BURCU HASTALIKLARI Reviewed by Ben Bilmem on Perşembe, Mart 16, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.