" HÜDDAM İLMİ NEDİR ? - Sırlar Deryası

HÜDDAM İLMİ NEDİR ?





Hüddam, cinleri ve şeytanları kontrol etmeyi amaçlayan bir öğretidir. Günümüzde bu ilimi öğreten resmi bir kurum yoktur. Büyücüler bu ilimi gizli öğrenirler ve çok iyi bilirler. ... İslam dini geldikten sonra Mısır'da Hüddam, cin çağırma, cinlere tapma gibi tüm eylemler GENELLİKLE CAİZ DEGİLDİR.





HÜDDAM ELDE EDİLİRMİ ?



Ayetlerin okunmasıyla elde edilen güçle kişiye yardımına gelen hizmetçi konumundadırlar. Cinlerden daha üstün yetenekleri vardır.Buna sahip olan dinine ve genel ahlak kuralları içerisinde hareket etmesiyle cenabı hak tarafından ona verilen bir hediyedir .Her hangi bir yanlış hareket sonucunda kişinin gerekli öz veriyi göstermediğinden dolayı ,bütün yetkiler alınarak kişi yalnız bırakılır.Bir daha da bu gücü elde etme şansı azalır.Müslüman ve inançlı olurlar.Temel olarak zaman ve mekan kavramları olmayan,istediği şekle girebilen, ışık hızında veya daha fazla güçle hareket edebilen,yerçekiminin etkisinde kalmadıklarından dolayı boşlukta hareket edebilen,beslenme alışkanlıkları bizden daha farklı olan ,bedensiz varlıklar diyebiliriz.



Dinlerin çoğu Hüddam konusuna değinir. Tüm dinlerin kutsal kitaplarında Hz Süleyman'ın cinleri kontrol ettiği ve emrinde çalıştırdığı yazar. Bu, çok tehlikeli bir ilimdir. Cinleri tutsak etme, onlara hükmetme ve istediğini yaptırmayı amaçlar.[5] Cinler büyüler ve tılsımlarla insanların kontrolü altına alınır. İşte Hüddam bu tılsımları ve büyüleri bildirir.Hüddam, İslam inancına göre Müslüman cinleri kontrol altına almayı isteyen bir ilimdir ve günahtır. Yahudilik ve Hıristiyanlık'taysa şeytanları kontrol altına almayı isteyen bir öğretidir ve günah değildir. Hıristiyan ve Yahudi öğretilerinde insanların Tanrı'dan aldıkları güçle cin ve şeytanları kontrol altına alacağına inanılır.



Hüddamlara Her Türlü İş Yaptırılabilir Mi?

Eğer kötü ruhlu bir cin ele geçirilmişse ona her türlü işi yaptırmak mümkündür. Ancak Hüddam - haşa- kader değiştirecek varlıklar değildir. Her ne yapabilirlerse bu Allah'ın takdiri dışında değildir. Sadece sebep olurlar yani araç rolünü oynayabilirler.





HER AYETİN - SURENİN  VE ESMALARIN HÜDDAMI YANİ GÖREVLİ  RUHANİLERİ VARDIR , ÇOGU MELEK OLMAK ÜZERE HÜDDAMDA BULUNMAKTADIR. 





NASIL BİR HÜDDAM YANINIZA GELİR ? 



ÖRNEGİN GÜNLÜK 1 ADET BİLE OLSA  DİYELİMKİ 40 GÜNDÜR HERGÜN 1 NAS SURESİ OKUYOR  ALLAHIN İZNİYLE O SURENİN RUHANİLERİ (hizmetlileri ) O KİŞİYE UGRARLAR KORUMA GÖREVİNİ ÜSTLENİRLER ELBET , LAKİN  İNSANLAR GÖREMEZ RUHANİLERİ.


TASAVVUFTA NEFSİNİ ERİTİP KAMİL BİR MAKAMA GETİRENLER MÜSTESNA ŞÜPHESİZKİ , ALLAH'A HAKKIYLA KUL OLANIN ÖNÜNE KAİNAT SERİLİR HİZMETİNE VERİLİR. BİRDE BAZI KİŞİLER RUHANİ VARLIKLARIN CİN VE ŞEYTANLARIN SALDIRISINA MAGRUZ KALIR , MUSALLAT DEDİGİMİZ VÜCÜDA GİRİŞ KAPILARI AÇILIR  VE VARLIKLAR KİŞİNİN BEDENİNDE ETKİ ETMEYE BAŞLAR. BU SEBEBLE BU İNSANLARA CİNLER TARAFINDAN HALÜSİLASYON VE ASILSIZ SURETLER GÖSTEREK GÜNLERCE HATTA SENELERCE KANDIRIRLAR. BAZI KİŞİLERDE NE KADAR UGRAŞSADA HÜDDAM EDİNEMEZ VE GÖREMEZLER ONARIN SEBEBİ FITRATI İTİBARİYLE BU İŞ İÇİN UYGUN OLMADIKLARINDANDIR.



Hüddam kavramı ilk defa Eski Babil toplumunda ortaya çıkmıştır. Çin'de, Latin Amerika ülkelerinde, Hristiyan toplumlarda, Yahudi cemaatinde ve elbette ki İslam dünyasında isimlendirmeler farklı olsa da Hüddam anlayışı vardır.Cinlerin ele geçirilip onlara iş yaptırmanın en yaygın olduğu yer ise Antik Mısır'dır. Piramitler gibi devasa yapıların cinler vasıtasıyla yapıldığına dair ciddi görüşler günümüzde dahi kabul görmektedir.Hz. Süleyman’ın Mescidi Aksa’yı cinlere yaptırdığı ve Saba Melikesi Belkıs’ın tahtını da cinler vasıtası ile getirtebileceği hususu Hüddamlarla ilişkili vakalardır.


Hz Süleyman'a Verilen İlmi Üstlenmeye Kimse Çalışmamalıdır Çünkü Bu Varlıkların Tamamı Hz Süleyman'ı Genel Olarak Ruhaniler Dinlesede Hepsi Sözlerine Çogu Karşı Çıkardı Cezasını Allahu Teala Ruhanileri Azap Ederek Elçiisini Korurdu.Ayetlede Sabittir.


Sebe Suresi 12 : "Süleyman için de, sabah gidişi bir ay, akşam dönüşü bir ay (mesafe) olan rüzgâra (boyun eğdirdik); erimiş bakır ma­denini ona sel gibi akıttık. Onun eli altında Rabbmin izniyle iş görmekte olan bir kısım cinler de vardı. Onlardan kim bizim emrimizden çıkıp sapacak olsa, ona çılgın ateşin azabından tat­tırdık."


Sebe Suresi 13 :
Ona dilediği şekilde kaleler, heykeller, havuz büyük­lüğünde çanaklar ve yerinden sökülmeyen kazanlar yaparlardı. 'Ey Davud ailesi, şükrederek çalışın.' Kullarımdan şükretmekte olanlar azdır."
HÜDDAM İLMİ NEDİR ? HÜDDAM İLMİ NEDİR ? Reviewed by Ben Bilmem on Pazartesi, Mart 13, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.