" BOĞA BURCU HASTALIKLARI - Sırlar Deryası

BOĞA BURCU HASTALIKLARI

Boğa burcu sabırlı, sorumluluklarının farkında olan kişilerdir. Genel özellikleri bakımından burçlar arasında en sıcakkanlı, en içten davranan insanlardır. Hem ruhsal, hem de maddesel bağlılık ile ilişkilendirilir. Değişimden fazla hoşlanmaz, tutucu bir tiptir. Duyguları ile hareket etmeyi sever ancak bunu pek dışarıya yansıtmaz. İnatçıdır, aldığı kararları mutlaka yerine getirir. Boğa burcu alışkanlıklarına önem verir. Gün içerisinde yapacakları bellidir, değişik bir yaşam tarzı yoktur. Genel olarak sakin bir yapıya sahiptir ve kolay kolay sinirlenmez. Ancak sinirlendikleri zaman bu durum aşırılığa varabilir. Burcunun simgesi olan Boğa kadar güçlü, sağlıklı ve dayanıklıdır.Yükselen burcu Boğa olan kişiler oldukça kararlı kişilerdir. Güvenliğe önem verir ve ayakları yere sağlam basar. İnatçı bir kişiliğe sahiptir. Hiçbir konuda iyice düşünmeden karar vermez. Yemek konusunda oldukça iyidir ve boğazına oldukça düşkündür. Aceleden ve telaştan asla hoşlanmaz. Önüne çıkan hiçbir engel Yükseleni Boğa olan kişileri durduramaz. Dayanıklı insanlardır.






BOĞA BURCU HASTALIKLARI


Burcu Boğa, gezegeni Zühre, anasırı Toprak, yıldızı Akyıldız, madeni Bakır, cinsiyeti Dişi, sanatı Dansöz, yönü Kuzey, Günü Cuma, gecesi Salı olup, Cinnisi ismi Haytanuş ibni Samsan dır. (Yahya ibni Leys de denir).Bu Cin taifesinin mekanı sular ve eski virane yerlerdir. İnsana tasallut ettikleri zaman kuşlar gibi uçup, o kişinin üzerine konar, vücudunu ateş gibi yakar. Bütün bedeni kesik kesik olur. Yüzünün rengi sararır, iki ayağınıda tutup, dizlerinin kuvveti kalmaz. Karnı büyür ve şişer. Kalçaları ve başı ağrır, gözlerini açamaz, iştahı olmaz ve harareti çoğalır. Ayrıca Su içmeside artar ve günden güne hastalığı fazlalaşır.





Eger Kişide Bu Hastalıklar Varsa Sukenarlar (çeşme-göl-deniz-kuyu) ve eski virane yerlerden. Uzak Durması Lazım ve Duayı Okumasında Fayda Vardır.


"İnnehü min süleymane ve innehü Bismillahir- rahmanirrahim. Ella ta’lü aleyye ve’tüni müslimin. Ve enna la nedri e؛errün üride bimen fil ardı em erade bihim rabbühüm re؛ada. Ve la tahliku ruüseküm hatta yebluğal hedyü mehıllehü femen kane minküm meridan evbihi ezen min re’sihi fefidyetün min sıyamin ev sadakatin ev nüsükün. ـskün üskün üskün Feseyekfikehümüllahü ve hüves semiul alim. İ؛fi Ya ھafi Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim"


BOĞA BURCU HASTALIKLARI BOĞA BURCU HASTALIKLARI Reviewed by Ben Bilmem on Perşembe, Mart 16, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.