" KOÇ BURCU HASTALIKLARI - Sırlar Deryası

KOÇ BURCU HASTALIKLARI


Koç burcu bilindiği gibi burçlar kuşağının ilk burcudur ve ilkleri temsil eder. Doğal davranışlara sahip, içlerinden geldiği gibi davranan, temiz kalpli bir insan var ise yanınızda hiç şüpheniz olmasın o kişi Koç burcudur. Maceracıdır. Beklemeyi sevmez, girişken olmayı tercih eder. Korkusuz olduklarını da söyleyebiliriz. Enerjileri her zaman olumlu ve üst seviyededir. Ayrıca fiziksel olarak da güçlü yapıları vardır. Kısıtlanmaya gelemez ve özgürlüğünün peşinden koşar. İnsanlara karşı yaklaşımları doğaldır. İkiyüzlülük yapmazlar. Biraz bencil, sadece kendini düşünen davranışları olabilir. Sürekli ön planda olmak ister. Sinirlerine kimi zaman hakim olamazlar. Kavgacı yönleri de vardır. Biraz da kibar olmadıklarını söyleyebiliriz. En iyi anlaştıkları ve uyum gösterecekleri burçlar Aslan ve Yay burcudur. Ayrıca iyi denilebilecek kadar da Boğa, İkizler, Kova ve Balık burcu ile anlaşırlar.Yükseleni Koç burcu olanların özellikleri ise, fazla hareketlidir. Genel olarak sinirli tavırları vardır ve öfkelerini gizleyemezler. Aceleci davranmayı severler, sabretmek onlara göre değildir. Düşünce yetenekleri çok hızlıdır ve özgürlüklerine düşkün olurlar.




KOÇ BURCU HASTALIKLARI


Burcu Koç, gezegeni Merih, anasırı Ateş, yıldızı Ülker, madeni Demir, cinsiyeti erkek, sanatı Bey, yönü Kuzey, günü Salı, gecesi Cumartesi olup, bu burcun Cinnisi ismi Eba Leys ibni Seylüb tür.Bu Cinninin Mekanı deniz kenarı, çeşme ve kuyu başlarıdır. Bu burca mensup olan kişiyi rüzgar gibi tutar. O kişi sıtmalı gibi titremeye başlar ve güçsüz kalır. Vücudunda ve içerisinde şişlikler olup yüzü ve gözleri şişer, gözleri kararır. Rengi kızarır, yemek yemez, başı ağrır ve harareti çok olur. Geceleri ise zahmeti daha fazla olup, uyku uyuyamaz dedi.



Eger Kişide Bu Hastalıklar Varsa  Deniz kenarı, Çeşme ve Kuyu başlarından Uzak Durmalı ve Şu Duayı Okumalıdırki Fayda Görsün.




"Bismillahirrahmanirrahim. Bismillahi tebareke ve teala Ya Allah Ya Allah Ya Allah Ya Ehad Ya Ehad Ya Ehad Ya Hakku Ya Hakku Ya Hakku Bismillahi ve billahi ve minallahi ve la ğalibü illallahü bi hürmeti azemtü ve aksemtü aleyküm eyyühel cibalü verrihu vel ervahu ve ehıl cinni ve؛ ؛eyatini bi hakki Selamün kavlen min rabbin rahim. Ve bi hakki Anetil vücühü lil hayyil kayyümi ve kad habe men hamele zülma. Hümülla hüllezi muhtelifil leyli vennehari tahmilül mesaibi. İnnehü min Süleymane ve innehü Bismillahirrahmanirrahim. Ella ta’lü aleyye ve’tünü müslimin. Hıne Cebrail Aleyhisselam. Bi hakki Süleyman ibni Davud Aleyhisselam. Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim."



KOÇ BURCU HASTALIKLARI KOÇ BURCU HASTALIKLARI Reviewed by Ben Bilmem on Perşembe, Mart 16, 2017 Rating: 5

3 yorum:

  1. sizi takip etmek istiyorum.. Çok güzel bilgiler.. koç burcuyum.

    YanıtlaSil
  2. Koç burcuyum denizden uzakmı kalmam gerek şimdi

    YanıtlaSil
  3. Yuksel nim nedir bulamadım sabah saati doğmuşum 8,9 gibi

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.