" BAŞAK BURCU HASTALIKLARI - Sırlar Deryası

BAŞAK BURCU HASTALIKLARI

Başak burcu burçlar kuşağının en orta burcudur. En belirgin özelliği akıllı olmasıdır. Doğru olan ile yanlış olan arasındaki farkı kolaylıkla ayırt edebilirler. Son derece dikkatli kişilerdir. Her şeyi değerlendirir, ölçer, biçer ve düşünürler. Karar alacaklarsa da karşılaştırma yapmadan almazlar. Yaptıkları analizleri gerçekten ince eleyip, sık dokuyup yaparlar. Uygunsuz durumları, hızlı bir biçimde anlayabilir ve düzeltme çabası içerisine girerler. Tüm bunları Başak burcunu ayrıntıcı, takıntılı ve titizlik hastası gibi gösterebilir. Başak burcu insanları için dürüstlük ve doğruculuk çok önemlidir. Bu konuda çevresindeki insanların özen göstermesi gerekir. Başak burcu insanlarının bulundukları ve yarattıkları ortam tam anlamıyla bir müze gibidir. Her şey simetrik bir şekilde yerleştirilmiştir. Renk uyumuna, düzene ve titizliğe aşırı derecede önem verirler. Evinde bulunan kitapları bile konularına göre yerleştirirler. Yaşadıkları ev her zaman temizlik kokusu ile dolup, taşar. Böyle bir eve misafirliğe gittiğinizde, o evin sahibinin Başak olduğunu kolaylıkla anlayabilirsiniz. Başak burcu, aklın gezegeni olarak adlandırılan Merkür tarafından yönetilir. Onları en çok rahatsız eden durum çevresi ve ruhsal durumlarıdır. Bu tarz karmaşalardan aşırı derecede rahatsız olurlar. Başak burcu insanlarının ayakları her zaman yere sıkı ve sağlam bir şekilde basar. Bunun nedeni ise toprak grubuna bağlı olmalarıdır. Başak burçlar kuşağının güven ve huzur veren burcudur. Desteğe, güvenmeye ve dayanışmaya ihtiyacı olan herkesin ona da ihtiyacı var demektir. Çoğu insanın aklını başından alabilecek hareketler, Başak burcu insanları için oldukça doğaldır. Alınması gereken kararlarda, doğru adımlar atar ve tereddüt etmeden uygulamaya sokar. Hızlı kararlar alması ile dikkat çeken insanlardır. Özellikle tıp dalında, bir çok Başak burcu insanına rastlamak mümkündür. Sürekli mızmızlanan insanlar karşısında sakin olmasını iyi bilirler. Başak burcu insanları için, karmaşık değil, tek düze bir insandır diyebilirsiniz. Dışarıdan bakıldığında ruhsal sıkıntıları yokmuş gibi görünebilir. Ancak tüm bunları düşünmeden önce ona biraz daha yakınlaşmalı, daha sonra karar vermeniz gerekir. Başak, Merkür'ün çocuğudur ve oldukça akıllıdır. O asla soğuk ve sıradan bir insan olamaz. Özellikle duygusal anlamda nadir tepkiler gösterir. Bu da diğer insanlar tarafından duygusuzluk olarak görülebilir. Ancak bu hiçte böyle değildir. Son derece duygu yüklü ve şefkatli bir insandır ancak bu konuda karşısındaki insana gerekli olan ilgiyi göstermez. Kendisindeki tüm zayıf yönleri bilir. Bu nedenle kendisinden şüphe edebilecek kişiliğe sahiptir. Ancak bu şüphecilikleri manevi değerlerini bozacak şekilde değildir.





BAŞAK BURCU HASTALIKLARI



Burcu Başak, gezegeni Utarid, anasırı Toprak, yıldızı Bediger, madeni Civa, cinsiyeti Dişi, sanatı Katip, yönü Kuzey, günü Çarşamba, gecesi Pazar olup, cinnisi ismi Derşür ibni Merşür dür.




Bu cin taifesinin mekanı pis yerler ve yol geçitleridir. Bu burca mensup olan kişinin vücuduna hava gibi girip, humma gibi tasallut eder. Karnı ve kasıkları şişer. Ayaklarında ve diz kapaklarında ağrı başlar. Kalbide ağrıdan yanıp, gece gündüz hiç rahat yüzü göremez.



Eger Kişide Bu Hastalıklar Mevcut İse Duayı Okumasında Fayda Vardır.




" İnnehü min Süleymane ve innehü Bismillahir rahmanirrahim. Ella ta’lü aleyye ve’tüni müslimin. Ve enna zanenna en len tekulel insi vel cinni alallahi keziba. Femen yekfur bit tağuti ve yü’min billahi fekadistemseke bil urvetil vüska lenfisame leha vallahü semiun alim. Ya eyyühellezine amenu iza nüdiye lis salati min yevmil cumuati fesav ila zikrillahi ve zerul beya zaliküm hayrul leküm in küntüm ta’lemun. Fe iza kudiyetis salatü fente؛iru fil ardı vebteğu min fadlillahi vezkurullahe kesiran lealleküm tüflihun. Ma emralali rahimü bi hakkillahil azimü e؛fi hamili kitabi haza men bihi yevmen yüdarrul hakku. Bi elfi la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim. "




BAŞAK BURCU HASTALIKLARI BAŞAK BURCU HASTALIKLARI Reviewed by Ben Bilmem on Çarşamba, Mart 15, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.