" BALIK BURCU HASTALIKLARI - Sırlar Deryası

BALIK BURCU HASTALIKLARI

Balık burcu insanlarının fiziksel olarak en dikkat çekici noktaları gözleridir. Büyük gözler, anlamlı bakışlar ve uzun kirpikleri vardır. Saçları dalgalı ve kıvırcıktır. Ten renkleri ise genel olarak kumral veya kestane rengidir. Yüzleri hafif toplu bir şekildedir. Ancak yüzlerindeki her yer uyum içerisindedir. Ağzı, kaşları ve burunu son derece güzeldir. Genel olarak Balık etlidir. Kol ve bacakları uzun değildir. Tenleri soluktur ve yaşları ilerledikçe alın kısımları açılır. Boyları çok uzun değildir ancak çokta kısa değildir. Hem erkeği hem de kadını orta boyludur.Balık burcu son burç olduğu için kendinden daha önceki bütün burçların özetini taşımaktadır. Ölüm, yeniden doğum ve reenkarnasyonu simgelemektedir.Sonsuzluğun burcu olduğunu söyleyebiliriz. Bütün burçlar arasında onun kadar mistik düşünceli olanını bulmak oldukça zordur. Kendi yeteneklerinin farkında olmazlar ya da görmezden gelirler. Çevresinde bulunan çoğu insandan daha üstün olsalar da bunu belirtmek istemezler. Bunun nedeni ise alçakgönüllü olmalarıdır. Genel görünümleri sakindir ancak iç dünyalarında fırtınalar koptuğunu söylemek mümkündür. Ucu bucağı olmayan, sonsuz Neptün okyanusunda yaşayan, hem fırtınanın hem de sakinliğin insanlarıdır. Yaşadıkları okyanus içerisinde duygular, bilinçdışı olaylar, sezgiler ve hayal dünyası ön planda bulunmaktadır ve saydıklarımızın hepsi Balık burcunun özellikleri arasında bulunmaktadır. İlerisi için plan yaptığı pek görülmez, daha çok sezgileri ile hareket etmeyi tercih ederler. Yani, yaşamın gerekliliği ile hareket ederler. Balık burcu insanlarının çoğu duygusal insanlardır. Tıpkı bir okyanus gibi derin ve gizemli kişilikleri vardır. İç dünyalarını gizli tutmalarının nedeni, kendilerini bu şekilde daha rahat hissetmeleridir.




                    

BALIK BURCU HASTALIKLARI



Burcu Balık, gezegeni Müşteri, anasırı Su, sanatı Kadı, yıldızı Kervankıran, madeni Kalay, cinsiyeti Dişi, yönü Güney, günü Perşembe ve gecesi Pazartesi olup, Cin nisi ismi Şeşter ibni Şeman dır.Bu burca mensup olan kişiyi rüzgar gibi tuttuğu zaman, gözüne Kara Köpek şeklinde görünür ve avazı O kişinin kulağına giderek vücudunun tüyleri diken diken olur. Daha sonraları hastanın başı ağrır ve sıtmalı gibi titremeye başlar. Rengi değişir ve hararetide çoğalır. Yemek yemez ve bütün azaları kesik kesik olur. Bazı zamanda aklını kaybeder.





Eger Bu Hastalıklar Kişide Mevcutsa Duayı Okumasında Fayda Vardır.

"İnnehü min Süleymane ve innehü Bismillahir rahmanirrahim. Ella ta’lü aleyye ve’tünü müslimin. Ve in yekadüllezine keferu leyüzlikuneke biebsarihim lemma semiuz zikra ve yekulüne innehü le mecnun. Ve ma hüve illa zikrun lil alemin. Tebareke ve teala Ya Allahü Ya Ya Hakku Ya Ahadü Ya Samedü Bismillahi ve billahi ve la ğalibü illallahü Azemtü ve aksemtü aleyküm Ya eyyühel cibalü ver ruhu vel ervahul cinni ve؛ ؛eyatinü bi hakki Selamün kavlen mir rabbir rahim. Ve bi hakki Anetil vucühü lil hayyil kayyümi ve kad habe men hamele zulma. İnnehü min Süleymane ve innehü Bismillahirrahmanirrahim. Ella ta’lü aleyye ve’tüni müslimin. Ve bi hakki kul innema edu rabbi vela ü؛rikü bihi ehada. Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim "

BALIK BURCU HASTALIKLARI BALIK BURCU HASTALIKLARI Reviewed by Ben Bilmem on Perşembe, Mart 16, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.