" KOVA BURCU HASTALIKLARI - Sırlar Deryası

KOVA BURCU HASTALIKLARI

Kova burcu tüm burçlar arasında en uyumsuz burç olarak düşünülmektedir. Deneyselliğin, özgünlüğün ve önsezinin burcudur Kova. Kova burcu insanları hem idealizmi hem de pragmatizmin değerlerini bir araya getirmeye çalışır. Havai davranışları olabilir ancak ayakları da her zaman yere basmasını iyi bilir. Bunu da kendilerine özgü bir şekilde yaparlar. Kova burcu insanları genellikle çevresindeki insanlara yardım etmek için hareket eder. Ayrıca özgürlüğüne de aşıktır.Kova burcu için özgürlük, yaşamın değişmeyen yegane kuralıdır. Özgürlük olmadan hiçbir şey gerçekleşmez. Özgürlük olduğunda ise, sınır sonsuzluktur. Kova burcu özgürlük düşkünüdür ve bu nedenle aşk konusunda sıkıntılar çekmeleri normaldir. Bağlılıktan uzak kalmayı tercih ederler. Kova, hava grubunun burcudur. Ancak kimi zaman dışarıdan bakıldığında onun su grubundan olduğu düşünülebilir. Bunun nedeni ise güçlü önsezileridir. Duyguları ortada ve keskin önsezileri vardır. Oldukça zekidir. Enerjileri her zaman üst seviyededir. Kova burcunun genel olarak kurallara duyarlı olduğunu söylemek mümkün değildir. Özellikle halkın genel yargılarına ve toplumun kurallarına karşı duyarlılık göstermezler. Onlar sürekli değişmek ve gelişmek ister. Özgürlükçü, bilge ve yaratıcı ruhludur. Ancak bunların hepsi gerçeklik ve akıl üzerine kuruludur. Her konuda diklenirler. Karar verme konusunda sabit düşüncelere sahiptir. Bir karar aldığında, onu bu karardan döndürmek oldukça zordur. Kova burcu akılcıdır. Bunun yanında hem sezgilerini hem de hayal dünyalarını kullanırlar. Bu özellikler bir araya geldiğinde Kovanın istediğine ulaşması çokta zor olmaz. Bu durum onlar için büyük avantajdır. Sürekli olarak yeni bilgiler edinmek, yeni bilgilerin sahibi olmak isterler. Ancak her öğrendiği bildiği direkt olarak kabullenmez. Öncelikle kendi içinde bir süzgeçten geçirir. Kova burcu akılcıdır. Bunun yanında hem sezgilerini hem de hayal dünyalarını kullanırlar.Sezgileri Sayesinde Birçok Şeyi Anlarlar.



KOVA BURCU HASTALIKLARI




Burcu Kova, gezegeni Zühal, anasırı Hava, cinsiyeti erkek, yıldızı Demirkazık, madeni Kurşun, sanatı Cellat, yönü Güney, Hayırlı günü Cumartesi ve Hayırlı gecesi Çarşamba olup Cin nisi ismi Keşkatür ibni Beşyaş tır. Bu burca mensup olan kişiye rüzgar gibi vurduğu zaman, iki küreği arasına girer. O kişinin yemek yemesi azalır ve harareti çok olur. Başı ağrır ve kuvveti kalmaz. Öyle kuvvetli tutarki, o kişinin aklı gider ve geceleri hastalığı daha şiddetli olur .Eger Kişide Bu Hastalıkları Mevcutsa bu Duayı Okuması Faydalıdır.




" İnnehü min Süleymane ve innehü Bismillahirrah- manirrahim. Ella ta’lü aleyye ve’tüni müslimin. İlla belağan minallahi ve risalatihi ve men ya’sıllahe ve rasulehü feinne lehü nara cehenneme halidine fiha ebeda. Elhamdü lillahillezi halakas semavati vel arda ve cealez zulumati ven nura sümmellezine keferu bi rabbihim ya’dilün. Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim. "





KOVA BURCU HASTALIKLARI KOVA BURCU HASTALIKLARI Reviewed by Ben Bilmem on Çarşamba, Mart 15, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.