" OĞLAK BURCU HASTALIKLARI - Sırlar Deryası

OĞLAK BURCU HASTALIKLARI


Oğlak burcunun genel özellikleri arasında kendinden emin oluşları, güçlü kişilikleri ve sarsılmaz yapıları vardır. Bu durum özellikle dış görünüşlerine yansır. Diğer insanlara biraz mesafeli davransa da aslında içlerinde sevgi ve ilgiye aç birisi vardır.Oğlak burcu insanlarının özgüveni yüksektir ve kendi düşüncelerine fazlaca önem verir. Maddiyata eğilimleri çok fazladır. Zaten hayatlarındaki en önemli nokta da ilk olarak iş ve para, ikinci nokta da aşk vardır. Amaçları her zaman kazanmak, galip gelmektir. Kendilerine has sistemleri vardır. İnandıkları ve koydukları kuralların dışına çıkmaz, çıkılmasını da istemez. Bu konuda da bıktıracak derece de inatçı olabilirler. Oğlaklar ciddi bir görünüme sahiptir. Üzerine yüklenen sorumlulukların farkındadırlar ve ağır gelse de kaçmaya çalışmaz. Gelenek ve göreneklere sıkı bir şekilde bağlıdırlar. Farklı olan, ilk olan hiçbir konuya sıcak bakmazlar. Bu konu da oldukça çekingen davranırlar. Oğlak burcu insanlarını diğer tüm burçlardan özellik olarak, sabırlı olmaları ve mantıklı olmaları ayırır. Mantıksızlık olan her şeyde aşırı hassas olurlar. Bu iki temel özellikleri Oğlakların hadiseleri ve karşısındaki insanları daha açık bir şekilde anlamasına yardımcı olur. Yine de pek şanslı olduklarını söyleyemeyiz, özellikle Oğlak burcu erkeklerinin. Bu burcun zaman, iyilik perisi diyebiliriz. Zamanı kullanmayı çok iyi başarırlar, bu sayede hamle yetenekleri üst seviye de olur. Bu özelliklerini aşk hayatında, iş hayatında ve sosyal anlamda sıkça kullanır. Azim, Oğlak burcu için paroladır. Organize edenlerdendirler.




                                              OĞLAK BURCU HASTALIKLARI


Burcu Oğlak
, gezegeni Zühal, anasırı Toprak, yıldızı Demirkazık, madeni Kurşun, cinsiyeti Dişi, sanatı Cellat, yönü Güney, Hayırlı günü Cumartesi ve Hayırlı gecesi Çarşamba olup, Cinnisi ismi Bülbüle ibni Küzzab dır .Bu Cin taifesinin mekanı viraneler, pis yerler ve yol geçitleridir. Bu burca mensup olan kişiye rüzgar gibi vurduğu zaman, o kişiye uyku hayal olur. Daha sonra bütün azasına girer ve o kişinin başı ağrır, sarhoş gibi olur. Yüreği yanar, yemek yemez ve sıtmalı gibi titrer. Ellerinin ve ayaklarının kuvveti kalmaz. Aklı gider(korkar düşünemez) ve rahat uyku uyuyamaz.Eger Kişide Bu Hastalıklar Varsa ,Viraneler, pis yerler ve yol geçitlerinde Bulunmamalıdır. ve Şu Duayı Okuması Fayda Verir.




"  İnnehü min Süleymane ve innehü Bismillahirrah- manirrahim. Ella ta’lü aleyye ve’tüni müslimin. Kul in edri ekaribün ma tüadüne em yecalü lehü rabbi emeda. Elif Lam Mim Allahüla ilahe illa hüvel hayyül kayyüm. Hüvallahüllezi la ilahe illa hüvel el melikül kuddüsüs selamül mü’minül müheyminül azizül cebbarul mütekebbirü sübhanallahi amma yü؛rikün. ھehidallahü ennehü la ilahe illa hüve vel melaiketü ve ülül ılmi kaimen bil kıstı la ilahe illa hüvel azizül hakim. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.  "

OĞLAK BURCU HASTALIKLARI OĞLAK BURCU HASTALIKLARI Reviewed by Ben Bilmem on Çarşamba, Mart 15, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.