" İKİZLER BURCU HASTALIKLARI - Sırlar Deryası

İKİZLER BURCU HASTALIKLARI


İkizler burcu değişken ve çift karakterleri ile tanınır. En temel özelliği ise hareketli olmasıdır. Araştırmacı yanları gelişmiştir. Sabretmeyi bilmezler, istedikleri hemen olsun isterler. İdeallerinin farkında olmayan kişilerdir. Hızlı düşünce ve hareket etme yetenekleri ile ön plana çıkarlar. Çoğu insan İkizler burcu insanlarını anlama konusunda zorluklar çekebilir. Bu durum değişkenliklerinden kaynaklanır. Genelde haklı olan taraf onlardır, bu nedenle onların düşünce ve görüşlerini değiştirmek oldukça zor bir durumdur. Çekinmeden konuşma özellikleri vardır, bu durum kimi zaman gevezeliğe varabilecek bir durumdur. Yalan söylemekte, insanları kandırmada üstün yetenekleri vardır. Entelektüel kişiliğe sahiptirler. Öğrenmeyi severler ve bu nedenle birçok konuda bilgili olduklarını söylemek gerekir. Oturup çalışmak onlara göre değildir, hareket halinde olmak isterler. Espri yetenekleri gelişmiştir ve şakacı yanları ile insanların sevdiği kişilerdir. Arkadaş çevresi oldukça gelişmiştir.Yükselen burcu İkizler olan kişiler değişken bir yapıya sahiptir. Onları anlamak ve çözmek oldukça zordur. En dikkat çekici yanları ise zekalarıdır. Yetenekli ve aktif bir kişiliğe sahiptir. Havai davranışları olumsuz özellikleri arasında bulunur. Sabretmek nedir bilmez ve ne istiyorsa hemen olsun ister. Hareketli bir yapıya sahiptir, uzun süre bir yerde bulunmaktan asla hoşlanmaz.





İKİZLER BURCU HASTALIKLARI


Burcu İkizler, gezegeni Utarid, anasırı Hava, yıldızı Bediger, madeni Civa, cinsiyeti Erkek, sanatı Katip, yönü Kuzey, günü Çarşamba, gecesi Pazar olup, Cinnisi ismi Cabir ibni Mervan dır .Bu Cin taifesinin mekanı viran mahaller, değirmen içleri ve yol aralarıdır. Bu burca mensup olan kişiye rüzgarı ile çarpınca o kişinin dizlerinin bağı çözülür, elleri ayakları ve bütün mafsalları titrer. Başı ağrır, gözleri kararır ve vücudunun kuvveti kalmaz. Devamlı sancısı olup, konuşmaya dermanı kalmaz. İştahı olmaz, harareti düşer ve uyku uyuyamaz. Geceleri hastalığı iyice artar.



Eger Bu Hastalıklar Mevcutsa İkizler Burcuna Mensup Kişinin Viran mahaller, değirmen içleri ve yol aralarında Bulunmaması Gerekir ve Şu Duayı Okumasıda Fayda Saglar.


"İnnehü min Süleymana ve innehü Bismillahirrahma- nirrahim. Ella ta’lü aleyye ve’tüni müslimin. Ve ennehü teala ceddü rabbüna mettehaze sahibeten vela veleda. Ve ennehü kane yekulü sefihüna alallahü ؛etata. Ve in yekadüllezine keferu leyüzlikuneke biebsarihim lemma semiuz zikra ve yekulüne innehü lemecnun. Vema hüve illa zikrul’lil alemin. İyya kena’büdü ve iyya kenestein. Fein tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül ar؛il azım. Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azım. "


İKİZLER BURCU HASTALIKLARI İKİZLER BURCU HASTALIKLARI Reviewed by Ben Bilmem on Perşembe, Mart 16, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.