" ASLAN BURCU HASTALIKLARI - Sırlar Deryası

ASLAN BURCU HASTALIKLARI

Aslan burcu Güneş'in etkisi altında olan bir burçtur. Güneş ise sadece Aslan'ın yıldızı olarak dikkat çeker. Güneş hayat verir, hemen her güçten üstündür, parlak ve yakıcı özelliklere sahiptir ve bu özellikleri Aslan burcuna aktarır. Tüm bunlar göz önüne alındığında Aslan burcunun eşsiz bir insan olduğunu düşünmemek mantıksız olur. Talihleri ve şansları son derece açıktır. Yöneticileri Güneş sayesinde her alanda dikkat çekmeyi başarırlar. Hayatta başaramayacakları şey oldukça azdır. Engel nedir bilmezler. Gururları oldukça üst seviyededir. Özgüvenleri oldukça yüksektir, kendilerine her zaman güvenir ve hayranlık duyarlar.Aslan burcu hemen herkesi yönetebilecek özelliklere sahiptir. Özellikle fiziksel yönleri ile dikkat çekerler. Tıpkı bir Aslan'a benzer, yele gibi saçlara sahiptir. Tembel görünüşleri ise aldatmaya yöneliktir. Yürüyüş tarzları mağrur ve dik'tir. Karakterleri yumuşak, tutarlı ve sakindir, bu davranışlarının içinde saklanırlar. Elleri oldukça güçlü ve dikkat çekicidir. Aslan burcu özellikle perdeyi ve sahneyi temsil etmektedir. Rol yapmayı onlar kadar iyi yapan başka bir burç yoktur. Bu nedenle Aslan burcu insanlarından bir çok ünlü, artist ve aktör çıkar. Rol yapmayı becerebildikleri gibi uygulamayı da severler. Sahnede olmayı başaramayan bir Aslan burcu, bu isteğini hayatında rol yaparak gidermeye çalışır. Hal böyle olunca Aslan burcu insanı hakkında farklı görüşlere sahip insanlar tanımak oldukça kolaydır. Farklı farklı insanların, bir tek Aslan burcu üzerinde değişik görüşleri vardır.





ASLAN BURCU HASTALIKLARI


Burcu Aslan, gezegeni Güneş, anasırı Ateş, yıldızı Şeref, madeni Altın, cinsiyeti Erkek, sanatı Sultan, yönü Kuzey, Günü Pazar, Gecesi Perşembe olup, Cinnisi ismi Haksah ibni Teymuz dur .Bu Cin taifesinin mekanı sarp dağlar ve büyük ağaç dipleridir. Bu burca mensup olana sıtma gibi tasallut eder. Hastanın karnı ve kasığı şişer. Bazen hastanın iki omuzunun arasına oturur. O an hastanın ellerinden ayaklarına doğru bir ağrı girer. Bu ağrı sanki bir et parçası olana kadar devam eder. Bu durum hastada uzun süre kalır ve çeşitli hastalıklar meydana gelir.





Bu Hastalıklar Kişide Mevcutsa Duayı Okumasında Fayda Vardır.




" İnnehü min Süleymane ve innehü Bismillahirrah- manirrahim. Ella ta’lü aleyye ve’tüni müslimin. Kul uhuye ileyye ennehüs temea neferun minel cinni fe kalu inna semi’na Kuranen acaba. Yehdi iler rü؛di fe amenna bih. Ve len nü؛rike bi rabbina ehada. Ve hazihil esmai sübhaneke ma abdinake hakka ibadetike. Ve kul cael hakku ve zehekal batılü innel batıle kane zehuka. Feseyekfikehümüllahü ve hüves semiul alim. Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim. "


ASLAN BURCU HASTALIKLARI ASLAN BURCU HASTALIKLARI Reviewed by Ben Bilmem on Çarşamba, Mart 15, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.