" YAY BURCU HASTALIKLARI - Sırlar Deryası

YAY BURCU HASTALIKLARI


Yay burcu insanları, genel özellikleri bakımından hayatı seven ve olumlu yönlerini görmeye çalışan insanlardır. Değişime açık yapıları vardır. Özgüvenleri oldukça yüksektir. Yönetici gezegeni Jüpiter'dir. Ateş grubuna bağlıdır ve pozitif düşünceler ile donatılmıştır. Her anlamda ünlü olmak ve dikkat çekmek isterler. Yay burcu insanlarının olumsuz özellikleri arasında, zaman zaman insanları küçümsemeleri vardır. Sağlık açısından, karaciğerine dikkat etmeleri gerekir.Genel özellikleri arasında girişken olmaları ve değişime açık yapıları vardır. Her zaman neşeli bir karaktere sahiptirler ancak, insanların onlarla kolay kolay anlaşması imkansızdır. Zor bir kişiliğe sahiptir. Ancak, içten ve samimi davranışları hiçbir zaman değişmez. Özgürlük düşkünüdürler. Çekici ve ön planda olan fiziksel özelliklere sahiptir. Giyim konusunda başarılı olduklarını söylemek gerekir. Söz konusu iş hayatları olduğunda, daima girişken ve çabalayıcı olurlar. Para kazanmasını bilirler. Yükselen burcu Yay olan kişiler cana yakın, samimi insanlardır. Doğallıktan yanadır, yapmacık davranmaktan ve davrananlardan haz almazlar. Fikirleri ve düşünceleri kolayca değiştirilebilen kişilerdir. Haksızlık, yükselen burcu Yay olan kişilerde görülecek en son şeydir. Çift karaktere sahip insanlardır. Kimi zaman duygusal, kimi zaman mantıklı hareket ederler. Macerayı seven yapıları vardır.




YAY BURCU HASTALIKLARI


Burcu Yay, gezegeni Müşteri, anasırı Ateş, madeni Kalay, yıldızı Kervan kıran, cinsiyeti Erkek, sanatı Kadı, yönü Güney, günü Perşembe ve gecesi Pazartesi olup, Cinnisi ismi Karakaş ibni Veşvaş tır.Bu Cin taifesinin mekanı viran yerler, kapı arkaları ve hamam kapılarıdır.Bu burca mensup olan kimseye rüzgarı ile vurduğu zaman, o kişinin dizlerinin bağı çözülür, uyku uyuyamaz, kasıkları çok ağrır ve kuvveti kalmaz. Başı döner, gözleri kararır ve bazı zaman aklını kaybeder. Harareti çoğalır ve geceleri ise hastalığı fazlalaşır.



Eger Kişide Bu Hastalıklar Varsa "viran yerler, kapı arkaları ve hamam kapılarından " Uzak Durmalıdır Mümkünse Hiç Yaklaşmamalıdır. Şu Duayı Okumasıda Hastalıga Fayda Saglar.

"İnnehü min Süleymane ve innehü Bismillahirahma-nirrahim. Ella ta’lü aleyye ve’tüni müslimin. Elhamdülillahillezi halakas semavati vel arda ve cealez zülümati ven nura sümmellezine keferu bi rabbihim ya’dilün. Liya’leme en kad ebleğu risalati rabbihim ve ehata bima ledeyhim ve ahsa külli şeyin adeda. Elif Lam Mim Allahüla ilahe illa hüvel hayyül kayyüm. Ve netübü ileyh. Ve la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim."

YAY BURCU HASTALIKLARI YAY BURCU HASTALIKLARI Reviewed by Ben Bilmem on Perşembe, Mart 16, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.