" TERAZİ BURCU HASTALIKLARI - Sırlar Deryası

TERAZİ BURCU HASTALIKLARI


Terazi burcu, genel özellikleri söz konusu olduğunda en dikkat çekici özelliği dengedir. Tüm burçlar arasında en dengeli ve adaletli burçtur. Ancak, burcunun olumsuz özelliklerini alan Terazilerde, bu durum tersine dönebilir. Terazi burcunun en önemli genel özellikleri arasında, sempatik tavırlar sergilemeleri, zekalarını iyi kullanmaları ve son derece çekici bir kişiliğe sahip olmaları vardır. Hemen herkesle uyumu yakalayabilecek insanlardır. Terazi burcunun olumsuz genel özellikleri arasında, sabırsız olmaları dikkat çeker. Son derece acelecidir. Beklemeyi bilmez. Terazi burcu genel olarak şık giyinmekten ve marka kıyafetleri tercih etmekten hoşlanır. İnsanları kolayca etki altına alabilecekleri gözleri ve gülüşleri vardır. Paraya fazla değer vermezler. Bu, onların zengin olmak istemedikleri anlamına gelmez. Ticaretle uğraştıkları sürece, iş hayatlarında başarıyı yakalayabilirler.Yükselen burcu Terazi olan kişilerin nazik yapıları oldukça dikkat çekicidir. Hassas bir yapıya sahiptir ve son derece dengeli insanlardır. Kararsız olmaları belki de en olumsuz özellikleri arasında bulunmaktadır. Uyum sorunu yoktur, her insanla ve her durumla uyum içerisinde hareket edebilir. Arkadaşlık, yükselen burcu Terazi olan kişiler için çok önemlidir. Düşüncelerinin arkasında olan kişilerdir ve onların düşüncelerini değiştirmek oldukça zordur.





TERAZİ BURCU HASTALIKLARI

Burcu Terazi, gezegeni Zühre, anasırı Hava, yıldızı Ak yıldız, madeni Bakır, cinsiyeti Erkek, sanatı Dansöz, yönü Güney, günü Cuma ve gecesi Salı olup, Cinnisi ismi Rabi’ ibni Zeban (Zevbaa ibni Mervan) dır.Bu Cin taifesinin mekanı virane yerler, çeşme ve kuyu başlarıdır. Bu burca mensup olan kişiye tasallut ettiği zaman kasığına girer. Hasta günden güne kötüleşir, başı şiddetli bir şekilde ağrır ve sarhoş gibi olur.




Eger Kişide Bu Hastalıkları Varsa virane yerler, çeşme ve kuyu başlarından uzak Durmalıdır ve Duayı Okumalıdır.


"İnnehü min Süleymane ve innehü Bismillahirrah- manirrahim. Ella ta’lü aleyye ve’tüni müslimin. Ve emmel kasitune fekanü li cehenneme hataba. Ve el levistekamü alet tarıkatı leeskaynahüm ma en ğadaka. Allahümme inni eselükel azimül azizül kadimüllezi la ilahe illa hüve leyse kemislihi ؛eyün fil ardı ve la fissemai ve hüves semiul alim. Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim. La ilahe illallahül melikül hakkul mübin. Muhammedin rasulullahi sadikul va’dül emin."




TERAZİ BURCU HASTALIKLARI TERAZİ BURCU HASTALIKLARI Reviewed by Ben Bilmem on Perşembe, Mart 16, 2017 Rating: 5

1 yorum:

  1. Bi çoğu na aynı şeyler denilmiş pek ınanmadim
    Uzgünüm

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.